Biografie

Mijn naam is Sebastian Snackers, een gepassioneerd UX/UI designer. Gek op het ontwerpen en ontwikkelen van creatieve, mooie, functionele én gebruiksvriendelijke (interactieve) mediauitingen.

Werkervaring

Oktober 2015 - Heden The Beginning of Things Webdesigner/developer

Binnen de functie als webdesigner/webdeveloper, bij The Beginning of Things, heb ik bijgedragen aan het realiseren van meerdere nieuwe en bestaande mediauitingen. De frontend development van websites, desktop applicaties en mobiele applicaties waren onderdeel van mijn takenpakket.

April 2012 - September 2015 WIJ Special Media Webdesigner/developer

Binnen de functie als webdesigner/webdeveloper, bij WIJ Special Media, was ik verantwoordelijk voor het realiseren van meerdere nieuwe en bestaande mediauitingen, zowel digitaal als print. Denk hierbij bv. aan sites/mails maar ook magazine advertenties en flyers.

Referenties

Anja Schuttert - WIJ Special Media

“Creatieve, gemotiveerde, flexibele en hands on collega.”
“We hebben Sebastian leren kennen als een zeer creatieve, gemotiveerde, flexibele en hands on collega die snel werkt en tot resultaat komt”

“Sebastian is een goede teamplayer en is zeer prettig in de omgang. De werkzaamheden die Sebastian in zijn functie heeft vericht hebben een positieve impuls gegeven aan het vormgeefniveau van WIJ Special Media”